Zakelijke Engelse vertalingen verzorgd door Boot vertalingen

logo_website_vertalingen

LondenDe laatste tijd krijgen wij op het werk steeds meer bestellingen en opdrachten binnen van bedrijven uit Engeland. Voor ons is dit wel heel erg fijn, omdat wij op deze manier ook samenwerken met klanten in het buitenland. Het is helaas wel al duidelijk geworden dat niet iedereen de Engelse taal helemaal machtig is. Omdat wij met best wel grote klanten te maken hebben laten wij onze documenten altijd eerst nakijken door een vertaler van Boot vertalingen. Het is natuurlijk geen gezicht om in slecht Engels te communiceren als het om grote bestellingen gaat.

Fijne communicatie

In het begin hadden wij zelf geprobeerd om de Engelse teksten te verzorgen, maar dat ging niet goed. Via via zijn wij terecht gekomen bij Boot vertalingen en dat is ons heel erg goed bevallen. Wij proberen meestal zelf een tekst te schrijven in het Engels, zodat deze alleen aangepast hoeft te worden. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de teksten snel opgestuurd kunnen worden.

Deze manier van communiceren bevalt ons heel erg goed en daarom maken wij er ook regelmatig gebruik van. Het personeel volgt op dit moment ook trainingen, zodat iedereen de Engelse taal beter beheerst.

vertaalbureau-boot-logo-grijs2Wij maken vaak gebruik van de diensten van Boot vertalingen als het gaat om het sturen van uitgebreide berichten. Zo weten wij namelijk zeker dat wat wij willen communiceren op een goede manier gebeurt. Misverstanden door communcatie kan veel tijd en geld verspilling opleveren en dat proberen wij op deze manier te voorkomen!