Financial Lease voor ZZP: snel een auto kopen

Bent u een zelfstandig ondernemer en wilt u een auto aanschaffen om goed voor de dag te komen bij uw klanten? Dan bent u op deze website aan het juiste adres. Bij ons kunt u een financial lease ZZP contract afsluiten, waarbij u direct eigenaar wordt van de auto die u aflost. Hierdoor heeft u recht op belastingaftrek. Een ander voordeel is, dat u geen jaarcijfers hoeft te overleggen om goedkeuring voor de financiering te krijgen. Ook startende ondernemers kunnen bij ons terecht. Omdat u gelijk eigenaar van de auto wordt, heeft u recht op belastingaftrek.

financiallease_calculator

Meer dan 200 aangesloten autobedrijven

U kunt gebruik maken van onze diensten wanneer u zelf een auto heeft gezien waar u graag in zou willen rijden. Nog handiger is het om via ons een occasion of nieuwe auto uit te kiezen. Wij werken samen met meer dan 200 autobedrijven, zodat u altijd snel uw nieuwe auto kunt hebben en keuze heeft uit meer dan 10.000 auto’s, verdeeld in:
– personenauto’s
– bedrijfsauto’s
– alle automerken. Wij zijn onafhankelijk dus niet merkgebonden.

financial_lease_zzp_logo

Online calculator

Op onze site vindt u een handige calculator. Als u zelf een auto heeft gevonden die u door middel van de financiële lening wilt kopen, vul dan het merk en het bedrag van de auto in. Onze calculator berekent automatisch het maandbedrag. Heeft u een auto die u in wilt ruilen? Dat bedrag trekken wij dan van het totaalbedrag van de nieuwe auto af! Of koop een auto via onze bemiddeling en klik op een auto naar keuze. Ook dan kunt u direct automatisch het maandbedrag uit laten rekenen!