Waarom kiest ú voor financial lease?

Financial lease is een leasevorm gericht op ondernemend Nederland. Zowel startende, als ervaren ondernemers rijden eenvoudig een mooie auto naar wens. Bent u op zoek naar een luxe personenauto of wilt u eigenlijk een robuuste bedrijfswagen? In beide gevallen biedt financial lease mogelijkheden.financial-lease-twente

Voor een vast bedrag per maand een auto naar wens rijden, dat is wat financial lease u biedt. Het aankoopbedrag van uw personenauto of bedrijfswagen wordt verminderd met de slottermijn en een eventuele aanbetaling, waarna het overgebleven bedrag over de looptijd van uw contract verdeeld wordt. Een belangrijk voordeel van financial lease is dat u zelf invloed heeft op het maandbedrag. U bepaalt de looptijd, de slottermijn en het bedrag wat u aanbetaalt.

Een ander voordeel van financial lease dat voor veel ondernemers van belang is, is het feit dat u direct economisch eigenaar van het voertuig wordt. Het voertuig kan op de balans van uw onderneming geplaatst worden en u geniet van verschillende fiscale voordelen. In combinatie met een vast maandbedrag dat niet tussentijds wisselt en btw die direct aftrekbaar is, is financial lease voor veel ondernemers de perfecte leasevorm.

Wanneer u transparant en objectief advies wenst over de mogelijkheden van financial lease, kunt u contact opnemen met Financial Lease Twente. Zij adviseren u graag en kunnen u voorzien van een offerte op maat. Na een adviesgesprek weet u zeker waarom ú kiest voor financial lease!