We hebben een snoepautomaat!

logoEigenlijk mag ik het niet zeggen aangezien we graag allemaal gezond willen eten in het nieuwe jaar maar toch doe ik het stiekem. We hebben een snoepautomaat! Hoe leuk is dat om te hebben op de werkvloer? Lekker snoepen onder werktijd zonder dat iemand er iets over zal zeggen? Ik ben verkocht!

Ik moet wel zeggen dat er meer dan alleen snoep inzit, hiermee willen we toch laten blijken dat we graag gezond bezig zijn, af en toe snoepen mag ook wel toch? Het was eerst de bedoeling om een watertank aan te schaffen zodat het personeel kan genieten van een heerlijke glas water onder werktijd. Mijn mening is dat dit niet werkzaam is aangezien iedereen toch al water drinkt werkt het niet bepaald motiverend om nog meer te drinken. We wilden dan ook iets aanschaffen wat bij iedereen in de smaak valt en waarvan wij zeker weten dat er gebruik van gemaakt wordt.santa fe blik nl sch_aangepast

Heerlijk!

Doordat we het personeel hebben gevraagd wat hun het liefst zagen gaf maar liefst meer dan de helft aan een snoepautomaat te willen zien. Dit hebben we dan ook besteld met de intentie dat er ook gezonde producten in verkocht worden. Op de website van selectavending.nl kan je terecht voor een automaat, ongeacht of dat het voor koffie, water of snoep is!

santa fe snack nl fr