1TB cloud opslag vind u bij Yourhosting!

1TB cloud opslag

1TB cloud opslag

 

De laatste maanden is mijn onderneming enorm gegroeid. Ik heb vele nieuwe klanten binnen gekregen en daarvoor heb ik personeel moeten aannemen. Helaas had ikzelf geen rekening gehouden met deze enorme groei waardoor ik alle bestanden open liet staan. In de eerste maanden werden er daardoor ook vele fouten gemaakt. Zodoende ben ik tot de beslissing gekomen om het personeel maandelijks opdrachten te geven. Deze opdrachten moesten zij dan aan het einde van de maand af hebben. Natuurlijk wilde ik deze mappen dan gaan onder verdelen zo kon iedereen overzichtelijk gaan werken. Puur per toeval kwam ik terecht bij 1TB cloud opslag op de website van Yourhosting. Met een 1TB cloud opslag kon ik bestanden aangaan maken, die alleen openbaar waren voor de gene die ik toegang verleende tot het bestand. Natuurlijk vond ik dit zeer aantrekkelijk. Ik bekeek de prijzen en binnen no time nam ik dan ook het besluit om deze Onedrive software te gaan kopen!

Een aanrader!

Na aanschaf van Onedrive ben ik mappen met namen aan gaan maken. Deze namen waren de namen van mijn personeel. Zo wist ieder personeelslid wat hij of zij af moest hebben aan het einden van de maand. Sinds het gebruik van deze software worden er nog nauwelijks fouten gemaakt. Simpelweg omdat iedereen bezig is met zijn of haar eigen opdrachten. Er wordt niet meer door elkaar heen gewerkt en dat maakt het een stuk overzichtelijker. Dankzij de Onedrive software is de kwaliteit van onze diensten enorm voorruit gegaan. Het is dan ook een aanrader voor u om de website van Yourhosting te gaan bekijken!Yourhosting

Software