Fotografie Rotterdam

Interieur fotografie in Rotterdam

photographer-349871_640 (1)In het dagelijks leven ben ik interieurarchitect. En als er iets belangrijk is voor een ondernemer, is dat wel je website. Alles valt of staat met de juiste presentatie. Helaas had ik de mijne een beetje laten versloffen. De foto’s waren al jaren niet meer up to date, en dat vertaalde zich terug in het aantal opdrachten. Het werd dus hoog tijd om te investeren in een nieuwe update. Maar interieurs ontwerpen is het ene vak, fotografie is weer een ander vak. De foto’s die je zelf maakt worden zelden zo mooi als professionele foto’s. Gelukkig vond ik via internet een website voor fotografie in Rotterdam. Huib Nederhof bleek een ervaren fotograaf als het gaat om interieurfotografie. Ik besloot hem eens te bellen voor een kennismaking. fotografie rotterdam

Fotothek_df_roe-neg_0000530_003_FotografEen uitstekend visitekaartje

Mijn vraag was als volgt: ik zocht een fotograaf die de komende tijd een aantal van mijn projecten wilde bezoeken. Dat betekende dat niet alle foto’s op dezelfde dag zouden kunnen worden genomen. Gelukkig vond Huib Nederhof dat geen enkel probleem. Hij was bereid om het werk te spreiden over meerdere dagen. Dat vereiste een zorgvuldige planning, want ik wilde ze wel graag zo snel mogelijk hebben.
Ik ben misschien niet de makkelijkste klant. Ook in mijn werk ben ik perfectionistisch tot in de details. Toch is de fotoreportage van Huib Nederhof helemaal geworden wat ik in gedachten had. De kleuren komen tot hun recht, de lichtinval is optimaal en de ruimtes lijken optisch groot. Een uitstekend visitekaartje voor mijn bedrijf!

djnjdj