Een goede tip is het gebruiken van Reklameborden

sign sign3 sign2Een goede tip die ik heb voor ondernemers is het gebruik maken van Reklameborden, een hele hoop winkel eigenaren doen dit niet en dat is erg stom als je het aan mij vraagt. Wanneer ik door een winkel straat loop en het is erg druk dan kijk ik voornamelijk naar boven naar de uithang borden om een winkel te zoeken door de drukte heen, wanneer je dit niet hebt als winkel kun je een hele hoop consumenten mislopen wat erg vervelend is natuurlijk. Ik bedacht me dit toevallig vandaag toen ik door de stad liep om wat inkopen te doen en toen viel het me op dat de kleinere winkels hier helemaal geen gebruik van maken, en wanneer je naar de grote ketens kijkt hebben ze dit allemaal.

Het is erg belangrijk

Het is sowieso belangrijk voor ondernemers om te investeren in een goede marketing campagne, als kleine ondernemer al helemaal omdat je moet concurreren met de grote ketens die vaak een goedkope prijs kunnen aanbieden omdat ze heel erg goedkoop kunnen inkopen. Je zult dan ook alles uit de kast moeten halen om te kunnen slagen en een van die dingen die klein zijn maar toch erg belangrijk is het gebruik van reklameborden, wat ik niet vaak genoeg kan benadrukken.