Digitaal archiveren: bij AVK ben u aan het juiste adres

logo

Digitaal archiveren, de mensen achter AVK zorgen ervoor dat je grip krijgt op het archiveren. Of, het nu aankomt op het werken zonder papier, tot aan het werken met Outlook en dit effectief inzetten als CRM systeem, gericht op het beheren van je klanten.

digarchive2Heb ik je interesse en ben je benieuwd hoe dit bij AVK aan toegaat? Neem dan nu een kijkje op hun website en maak bijvoorbeeld een vrijblijvende afspraak om alles op een rustige manier met elkaar door te nemen. Wellicht dat je nu al vragen hebt die je graag stelt aan een van de medewerkers bij het bureau AVK en diens team aan specialisten.

digarchive

Voor een cursus op maat

Nu weet je dus dat je het beste bij AVK kunt aankloppen om bekend te raken met een digitaal archiefsysteem. Maar, wist je ook dat je bij AVK dient te zijn om bekend te worden met een digitaal systeem en het weet om te vormen van een online database tot een contactpersonen beheer? Dat wist je wellicht nog niet. Ze geven bijvoorbeeld de training papierloos werken, dat is gebaseerd op het Nieuwe Werken. Verder hebben ze deze cursus ook opgericht speciaal voor het secretariaat, aangezien binnen het secretariaat hier ook oren heeft naar het Nieuwe Werken. Naast werken kun je ook natuurlijk vergaderen zonder er papier voor te hoeven gebruiken en biedt AVK dan ook de training Papierloos Vergaderen aan.