De creaties van Paul Dekkers zijn top

Jullie weten misschien wel dat ik een eigen bedrijf heb. Ik liep laatst op mijn kantoor en vond het er een beetje saai uitzag. Dat is natuurlijk niet leuk. Een werkplek moet er ook een beetje mooi en gezellig uitzien. Alleen muren, een paar tafels en stoelen zijn niet mooi. Daarom ben ik gaan zoeken naar wat leuks, iets wat het kantoor zou opfleuren. Op het internet heb ik gekeken maar hier kwam ik weinig bijzonders tegen. Dat was jammer, daarom ben ik wat gaan rondvragen aan mijn familie en vrienden. Dat was met succes. Iemand vertelde mij dat ik op het internet moest gaan zoeken naar Paul Dekkers creaties.

Erg tevreden met het resultaat!

Thuis heb ik mijn laptop erbij gepakt en dit ingetypt. Ik kwam gelijk op de website pauldekkers.nl. Hier vond ik allemaal muurschilderingen die er erg mooi uitzagen. Ook is er een stuk tekst waardoor ik me goed kon inlezen over wat Paul Dekkers allemaal doet. Dat was heel handig, zo kwam ik erachter dat ik wel wat creaties van Paul Dekker zou kunnen gebruiken. Ik heb via een contactformulier op de site heel makkelijk contact gelegd. Ik heb uitgelegd wat ik wilde en hij is al snel aan de slag gegaan met het maken van de muurschildering. Al snel was het af. Het resultaat was fantastisch. De prijs viel ook nog erg mee. En dat voor een heel mooi kunstwerk. Lijkt een muurschildering jou ook wel wat? Dan moet je zeker op pauldekkers.nl gaan kijken!