Theleansixsigmacompany.nl zorgt voor betere bedrijfsprocessen

HomeGoedemorgen allemaal, ik heet jullie allen weer graag welkom op mijn blog. Zoals mijn trouwe lezers weten heb ik een enorme passie voor ondernemen. Ik schrijf in mijn artikelen dan ook alles wat met ondernemen te maken heeft. Ik wil het vandaag graag gaan hebben hoe jij als organisatie kunt groeien door middel van de verbetering van jouw bedrijfsproces. Dit kun je bereiken door de implementatie van de Lean Six Sigma methode. De methode is afkomstig van de term Lean production. Dit houdt in dat jij als bedrijf alle processen zo snel mogelijk wil laten verlopen. De processen kun je onderverdelen in zeven factoren, namelijk: transport, voorraad, beweging, wachttijd, overprocessing (te moeilijk), overproductie (te veel) en defecten. Wanneer er één van de processen niet voldoet aan zijn maximale capaciteit noem je dit Muda. Muda is afkomstig uit Japan, het staat voor verspilling. Je wilt als organisatie natuurlijk dat al deze processen perfect werken, helaas is dit volgens James Womack en Daniel Jones niet mogelijk. Wat je wel kunt doen is het reduceren van deze ‘verspillingen’ tot een haalbaar niveau. Hiervoor kun je de diensten van theleansixsigmacompany.nl inschakelen. Dit toonaangevend bedrijf is al meer als tien jaar werkzaam op gebied van de verbetering van bedrijfsprocessen. Zij gebruiken vijf stappen op jouw bedrijfsproces beter te laten verlopen.

logo

Vijf stappen om processen te optimaliseren

The Lean Six Sigma Company gaat in overleg met jou om dit te realiseren. Dit doen zij door zowel praktijk als theoretische begeleiding toe te passen. De vijf stappen om verspillingen te elimineren en processen te optimaliseren zijn:

Stap 1: Identificeer waarde
Stap 2: Maak een Value Stream Map
Stap 3: Creëer Flow
Stap 4: Creëer Pull
Stap 5: Streef naar perfectie

body-bgIedere stap bestaat uit een set van praktische technieken om het doel te bereiken. Tijdens de training leer jij als bedrijf welke technieken dit zijn en hoe jij deze kunt toepassen. Zoals je ziet geeft dit genoeg stof om na te denken, voor meer informatie bezoek theleansixsigmacompany.nl. Heb jij nog vragen hierover, dan kun je zoals altijd onderaan dit artikel reageren.