Een nieuwe Senseo kiezen

Bij de aanschaf van een nieuw Senseo apparaat spelen verschillende factoren een rol. De prijs van het apparaat kan doorslaggevend zijn, of juist de vormgeving of extra mogelijkheden. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar, in verschillende prijsklassen. Als je even zoekt op diverse websites of door reclamefolders bladert, vind je bovendien vaak scherp geprijsde aanbiedingen, waar je extra mee kunt besparen. Zo is er voor iedereen wel een Senseo koffiezet apparaat te vinden, ongeacht wensen of beschikbaar budget.

 Standaard model of extra opties

Senseo aanbiedingen

Het standaardmodel Senseo is het originele model, dat al lange tijd bestaan en nog steeds prima voldoet om een lekker kopje koffie te maken. Het apparaat is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Tegen een meerprijs zijn er ook andere kleuren, zoals metallic, te krijgen. Het gaat dan dus slechts om een verschil in uiterlijk. Verder zijn er modellen verkrijgbaar met extra bedieningsmogelijkheden, instellingen of accessoires. Het is goed om eens na te gaan wat je nodig hebt en waar je prioriteiten liggen. Een groot gezin met meerdere koffiedrinkers heeft bijvoorbeeld wat aan een extra groot waterreservoir, terwijl dat voor iemand die alleen koffie drinkt niet nodig is. Een leuk kleurtje staat mooi, maar de koffie smaakt er niet anders door.

 Aanbiedingen zoeken

Door de opties tegen elkaar af te wegen, kun je kiezen voor een goedkoper, standaardmodel of een duurdere, luxe uitvoering. In diverse winkels en webshops zijn regelmatig aanbiedingen te vinden, waardoor een bepaald model goedkoper gekocht kan worden. Zo kun je besparen op de aankoop van je Senseo of een duurder model toch aanschaffen omdat het dan wel binnen je budget past.