Tolk inhuren om te vertalen

Tolk inhuren

Een tolk inhuren kan heel erg handig zijn op zakelijk gebied. Onlangs hebben wij dat voor ons bedrijf ook gedaan. Wij zijn onlangs een kinderopvang gestart in een wijk waar veel Turkse mensen wonen. Op onze opvang komen dan ook veel Turkse kinderen. Heel vaak komt het voor dat de ouders van deze kinderen de Nederlandse taal nog niet kennen. En kennen zij dat wel, dan is vaak het geschrift voor hen nog behoorlijk moeilijk. Om deze mensen toch te kunnen ondersteunen wilden wij graag een Turkse vertaler inschakelen. Daardoor wordt de communicatie tussen ons en de ouders ook beter en kunnen zij makkelijker de formulieren invullen.

Tolk inhuren

De juiste tolk inhuren

Om dit allemaal voor elkaar te krijgen, gingen wij op zoek naar een onderneming wat hierin gespecialiseerd is. Via het internet kwamen wij terecht bij het bedrijf: SIGV tolken en vertalers coöperatie. Dit bedrijf kan jij een tolk inhuren voor vrijwel alle talen. Ook verzorgen zij vertaaldiensten. Deze tolken en diensten kunnen worden ingeschakeld voor verschillende gebieden. Hierbij kan jij denken aan:

  • Juridisch gebied
  • Technisch gebied
  • Medisch gebied

Alle medewerkers volgen hiervoor verschillende cursussen, zodat zij op de hoogte blijven van de ontwikkeling op de gebieden.

Tolk inhuren

Vind de juiste vertaler voor jou

Omdat er zoveel verschillende vertalers zijn, moet jij de juiste match vinden. Dit bedrijf kan dat helemaal voor jou uitzoeken, wanneer jij jouw wensen doorgeeft. De tolk inhuren was voor ons een goed idee. Deze persoon neemt het vertaalwerk helemaal over voor ons. Ook de ouders van de kinderen zijn ontzettend blij met de service die wij bieden. De communicatie loopt nu perfect. Heb jij voor jouw bedrijf ook een vertaler nodig op één van de gebieden? Dan raad ik jou aan om eens contact op te nemen met dit bedrijf, of neem eens een kijkje op de website.