Business intelligence

Wil je een mooi overzicht van de kosten die je gemaakt hebt, de omzet en de winst die je hebt gemaakt of wil je een overzicht van hoeveel klanten je per maand krijgt en wat het gemiddelde aantal aan geld is dat ze besteden per keer dat ze langskomen. Dit is allemaal mogelijk door de mensen van VisionBI. VisionBI is een bedrijf die gespecialiseerd is in het maken van overzichten en het verzamelen van data. Dit doen ze al vele jaren. Door hun business intelligence  oplossingen kan je bij jouw data met 1 knop op een dashboard. Hier komen dan allerlei grafieken te staan met live data. Als bedrijf is dit heel goed om te weten.

De website van VisionBI

Als je een kijkje neemt op de website van VisionBI kan je alles zien wat er mogelijk is voor jou. Verder kan je precies zien wat de diensten inhouden en wat je voor je moet zijn bij deze diensten. In het stukje tekst bij de dienst staat er ook waarvoor het handig is en wat je er allemaal mee kan doen. Zo kan je bijvoorbeeld in de supermarkt de indeling bepalen doordat je precies weet waar de meeste mensen langskomen etc.

De klantenservice

De branche van het bedrijf kan heel lastig zijn om te snappen als buitenstaander. Daarom is het zo belangrijk dat de klantenservice heel goed is en dit is het geval. De mensen van VisionBI snappen dat het heel lastig te begrijpen is en willen met alle liefde alles uitleggen.