Vlotte modieuze bedrijfskleding

Wanneer je een bedrijf hebt wil je natuurlijk dat je personeel een eenheid vormt met het bedrijf, door de juiste bedrijfskleding te kopen voor je personeel investeer je ook in je bedrijfsvoering. Personeel met moderne mooie bedrijfskleding voelt zich fijner, dit helpt mee voor de sfeer en de productiviteit te verhogen binnen je bedrijf. In welke branche je ook zit met je bedrijf, Suit op now kan voor ieder bedrijf de kleding verzorgen. Modieus, professioneel, voordelig en duurzaam zijn de kenmerken van dit kledingmerk. En niet te vergeten projecten op maat voor jouw bedrijf, om je te onderscheiden van de andere bedrijven.

Suit up now

Verschillende soorten kleding

Of je nu een bedrijf hebt in de horeca, of vervoer dat maakt voor ons niet uit. Suit up now maakt bedrijfskleding op maat voor iedere branche. Formeel of modern, casual en niet te vergeten duurzaam. Kleding waarin je personeel zich goed voelt doet ook iets met de uitstraling van je bedrijf, en natuurlijk een eerste indruk. Als bedrijf is het zeer professioneel als je personeel er allemaal hetzelfde bijloopt en eenheid uitstraalt. De kleding van het bedrijf voelt goed, zit lekker en mensen hebben er veel bewegingsvrijheid in door de stoffen die er worden gebruikt.

Je eigen bedrijfskleding laten ontwerpen en maken

Heb je meer als 20 personeelsleden en wil je een eigen kledinglijn laten ontwerpen? Dit is goed mogelijk bij Suit up now. Bij een eerste afspraak nemen we alle wensen en eisen door waaraan de bedrijfskleding voor jouw bedrijf moet voldoen. De tweede afspraak staat in het teken van de materialen en stoffen, het concept en natuurlijk het model van je toekomstige bedrijfskleding. De kleuren, modellering nemen we ook door tijdens deze afspraak. Naar behoefte kan de kleding geheel naar wens worden gemaakt, tussen de eerste afspraak en het daadwerkelijk overhandigen van de kleding zit een tijdsbestek van drie tot zes maanden.