Waar creëer je ruimte?

Ruimte heb je eigenlijk nooit genoeg. Hoe meer plek, hoe meer spullen geldt voor de meeste mensen maar niet alleen thuis. Ook op de werkplek komen mensen vaak in de knoei met de beschikbare ruimte. Niet ieder bedrijf kan een extra ruimte aanbouwen. Een goed alternatief is dan een verdiepingsvloer van Anera.

Schermafbeelding-2017-03-31-om-12.28.10
Dubbele opslagruimte

Een verdiepingsvloer wordt aangelegd tussen de begane grond en het plafond en vormt als het ware een extra etage. De ruimte in de hoogte die anders niet benut wordt kun je in dat geval dan ook gebruiken voor opslag. Het grondoppervlak wordt in dat geval dubbel gebruikt.
Nut verdiepingsvloer

Verdiepingsvloeren kun je aan laten leggen door erkende bedrijven zoals bijvoorbeeld Anera BV. Ze ontwerpen en maken de vloer voor je maar komen deze ook aanleggen in je bedrijf. De vloer wordt op een dusdanige manier voor jouw bedrijf gemaakt dat jij er het meeste nut van ondervindt. Als je bijvoorbeeld veel producten hebt die je wilt opslaan die allemaal even groot zijn is het natuurlijk wel handig als het precies past en er zo weinig mogelijk opslagruimte verspild wordt.
Opbouw verdiepingsvloerverzinkte-leuning

Een verdiepingsvloer wordt samengesteld uit profielen. Deze worden aan elkaar vastgemaakt zodat je er iedere gewenste grootte mee kunt maken. De vloer op zich is flexibel omdat deze gemaakt wordt met een techniek van koudwalsen. Na de installatie wordt de vloer afgewerkt op de door jou gewenste manier. Dit kan met extra hulpstukken zoals een trap zijn maar ook in een kleur die goed bij het bedrijf past.