Maak gebruik van Article 23

Wanneer jij graag vanuit het buitenland producten wilt importeren, dan is het verstandig om Article 23 hiervoor in te schakelen. Hiermee zorg jij er namelijk voor dat je de belasting niet direct hoef te betalen. Tevens heb je dan ook direct de zekerheid dat alles goed verlopen zal om het werk netjes en correct uit te blijven voeren.

images (1)

Goede bescherming?

Hier wilde ik maar al te graag gebruik van maken. Zelf ben ik werkzaam vanuit Australië, dit houdt overigens in dat de regels hier een stuk strenger zijn. Vanuit mijn land wilde ik namelijk meerdere producten naar Nederland transporteren om het daar te laten verkopen door andere. Op zich was dit allemaal goed geregeld en stonden mijn producten klaar voor vertrek.images

Op het laatste moment was ik erachter gekomen dat ik vergeten ben om het aan te geven bij de belasting. Dit wilde ik nog realiseren voordat het uberhaupt vervoerd wordt. Zo heb ik ervoor gekozen om dit te gaan zoeken op het internet. Dankzij mijn online zoektocht ben ik terecht gekomen op de website van Vatrepinfo. Zij waren namelijk al op de hoogte van Article 23. Hiermee kunnen zij mij onwijs goed helpen aangezien ik op dit moment niet de middelen heb om het bedrag bij de belasting te voldoen. Dankzij de juiste kennis en ervaring bij dit bedrijf wordt het nu dus wel eenvoudig gemaakt!