Online jaarverslagen laten maken

digital informatie

Bent u met de jaarverslagen bezig en wilt u deze op een bijzondere en makkelijke manier presenteren aan uw personeel of partij? Dan is een online jaarverslagen publiceren iets voor u. De online jaarverslagen worden op maat gemaakt en zien er uit als een papieren versie, maar dan veel goedkoper. Dit komt omdat u voor een vast laag tarief naar iedereen die u wilt een exemplaar kunt sturen. Binnen 24 uur heeft u de online jaarverslagen binnen en kan de presentatie beginnen. Op het beeldscherm ziet u werkelijk de bladzijdes omslaan en kunt u verschillende effecten toevoegen. Zo kunt u verschillende video’s, foto’s, links en geluidseffecten toevoegen die grote waarde hebben in het document. U verpletterd iedereen met de creatieve en originele documenten voor een kleine prijs. Voor slechts € 60,- exclusief BTW heeft u al een online jaarverslag op maat. Deze is binnen een dag te realiseren, zodat u snel kunt beginnen met uw presentatie.

digitaal

De voordelen van online jaarverslagen

Wilt u graag een aantal promotie filmpjes toevoegen? Heeft u misschien een vlog gemaakt die u graag wilt presenteren? Of een filmpje waarin de jaarcijfers gepresenteerd worden? Een filmpje kan dienen als uitleg, als beeld of als extra toevoeging aan uw online brochure. Ten tweede is het mogelijk om audio toe te voegen aan uw online jaarverslag. Wilt u achtergrondmuziek tijdens het lezen of wilt u een bepaald geluid? Een bepaald geluid kan het jaarverslag helemaal afmaken. Heeft u een website en wilt u daar graag naar verwijzen? Ook dat kan bij Digitaal Publiceren. Digitaal Publiceren kijkt goed naar de linkjes en controleert of deze optimaal werken. Eigenlijk wordt het hele document nogmaals doorgenomen om foutjes eruit te halen. Doordat zij al jaren in het vak zitten, weten zij precies waar zij op moeten letten.

digitale publicatie.

Online jaarverslagen en veel meer

Niet alleen voor online jaarverslagen is dit een perfecte oplossing, maar ook als u een magazine, folder, documenten en nog veel meer online documenten wilt laten maken! Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die online documenten voor uw bedrijf kunnen betekenen? Om verschillende voorbeelden te zien van online documenten kunt u een kijkje nemen op de website van Digitaal Puliceren.com. Hier staan verschillende voorbeelden gepresenteerd om als inspiratie te dienen.  U kunt Digitaal Publiceren bereiken door middel van e-mail of telefonisch contact