Muurstickers bij de kinderen op de kamer

Muurstickers

Mensen met (jonge) kinderen zullen het waarschijnlijk wel herkennen: in de ene week is je kind helemaal fan van een bepaalde disney prinses, en de week daarop zijn prinsessen niet meer cool en is voetbal de prioriteit. Als ouder wil je waarschijnlijk je kind een fijne kinderkamer geven, maar met deze wisselende interesse kan dit moeilijk zijn. Er is nu een ontzettend slimme oplossing gevonden voor dit probleem. Schilder de kamer van je kind een neutrale kleur en schaf een simpel maar effectief product aan: muurstickers.

Muurstickers

Het basisprincipe van de stickers

Muurstickers worden steeds meer gebruikt. Veel mensen die hun woning willen opfleuren plakken muurstickers op van bijvoorbeeld een wereldkaart of vogels. Ook bedrijven daarentegen maken graag gebruik van de stickers, denk zo aan openingstijden voorin een winkel. Het is mogelijk om iemand in te huren voor de muurstickers, maar het is zeer goed zelf te doen. Je hebt maar een aantal huis- tuin- en keukenmaterialen nodig, de rest wordt geleverd. In een paar minuten ben je klaar en heb je extra decoratie op jouw muur.

Iedereen ver heen is voor jou geen probleem

Voor een kinderkamer is een muursticker ook ideaal. Zoals eerder gezegd, de interesses van kinderen veranderen vaak snel. Het is dan fijn om ook hun kamer hier op aan te kunnen passen. Haal de vorige muursticker voorzichtig van de muur af. Maak hierna de ondergrond van de muur weer schoon, en plak een nieuwe sticker op. Hierdoor blijft een kind fan van zijn/haar kamer, zonder dat het nodig is om de volledige muur opnieuw te verven of te behangen. Een gelukkig kind en een gelukkige ouder, dat klinkt toch ideaal.