Met een BHV Ede is elk bedrijf goed voorbereid

Een BHV cursus wordt voor een groot deel vergoed door de zorgverzekeraar. Toch wil je natuurlijk wel dat je waar krijgt voor je geld door te kiezen voor een echte kwaliteitscursus. Als je gevestigd bent in de omgeving van Ede kun je dan niet om de trainingsfaciliteit van G4S Training en Safety heen. Hier kun je een BHV Ede volgen maar ook diverse andere veiligheidstrainingen.

Naamloos

Goede praktijklocaties

Een BHV Ede bestaat uit twee gedeelten: theorie en praktijk. Tijdens de theorielessen krijg je alle informatie die je nodig hebt om juist te kunnen handelen in geval nood. Deze noodgevallen zijn toegespitst op de werkvloer. Het kan gaan om een brand of een ongeval met meerdere slachtoffers. Maar er zijn ook hele andere scenario’s denkbaar waarbij je in moet kunnen grijpen. Na de theorielessen ga je allerlei noodsituaties naspelen onder begeleiding van een instructeur. Dit doe je op één van de levensecht nagebouwde locaties. Er zijn winkels, een cellenbok, een ziekenhuis, een woning, hotel en een kantoor. Je kunt dus precies oefenen met de situatie die van toepassing is in jouw bedrijf. Tijdens de oefeningen moet jij echte branden blussen, slachtoffers reanimeren en mensen evacueren.

Een realistisch rampscenario voor elk bedrijf

BHV Ede heeft dus een praktijksituatie die passend is voor ieder bedrijf. Maar bij deze verschillende typen bedrijven kunnen ook verschillende soorten calamiteiten plaatsvinden. Als je in een winkel werkt kun je bijvoorbeeld het slachtoffer worden van een overval. Op de locatie kunnen daarom overvallen worden gesimuleerd waarbij jij zo goed mogelijk op moet kunnen treden als BHV’er. Wat BHV Ede dus uniek maakt is het feit dat vrijwel elk bedrijf hier terecht kan voor een realistisch scenario wat voor hen van toepassing is.