Elektriciteitsleveranciers vergelijken voor je onderneming

Naast huisvesting en personeelslasten behoren de maandelijkse energiekosten tot de hoogste kostenposten die je onderneming heeft. Je kunt hierop besparen en daar maak je een begin mee door de kosten voor elektra vergelijken zakelijk voor jezelf overzichtelijk te maken.

 

Bekijk en vergelijk zakelijke elektra kosten

In tegenstelling tot de moeilijkheden die je tegenkomt als je wilt besparen op de kosten voor huisvesting en/of personeel, is besparen op energiekosten vrij eenvoudig. Vaak kun je binnen een paar minuten zomaar een paar honderd euro besparen en dat is nooit weg. Elektra vergelijken zakelijk neemt slechts een paar minuten van je tijd in beslag en bespaart je flink wat kosten. Zo is Gazprom Energy een zakelijke energieleverancier die volledig op maat afgestemde energieovereenkomsten afsluit. Zowel grote als kleine bedrijven nemen energiepakketten af die naar wens zijn samengesteld.

 

Krijg meer inzicht in je energieverbruik

Besparen op de energiefactuur van je onderneming begint vaak met het verkrijgen van inzicht in het verbruik. Gazprom Energy heeft een handige tool die 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is. Hier kun je zien hoe jouw energiezaken ervoor staan en hoe je nog verder kunt besparen. Doe je voordeel met de tips die genoemd worden, want uiteindelijk ben jij degene die aan het einde van de maand de rekening betaalt. Wil je ook een energieleverancier waar je zeker bent van vaste contracten zodat je tussendoor niet met onaangename tariefsverhogingen wordt geconfronteerd? Bij Gazprom Energy betaal je niet voor dure doorlopende marketingcampagnes, je betaalt ook niet voor de ‘gratis’ extra’s die je krijgt bij het afsluiten van een zakelijke energieovereenkomst. Je betaalt alleen voor de gebruikte energie en dat is wel zo prettig. Je houdt op deze manier geld over om je eigen marketingcampagne een impuls te geven.