Max waterflesjes bestel je eenvoudig op Maxwaterflesjes.nl

image (26)Max waterflesjes bestellen: drie tips
Ga je voor het eerst Max waterflesjes bestellen en heb je enkele tips nodig om het bestelproces zonder problemen te doorlopen? Lees dan op deze pagina drie belangrijke tips voor het bestellen van bedrukte waterflesjes bij Maxilia.nl en je weet zeker dat dit op de juiste manier gebeurt voor het beste resultaat.

Tip 1: selecteer waterflesjes bedrukken op budget
Op de website Maxilia.nl heb je de mogelijkheid om waterflesjes te tonen die binnen jouw budget vallen. Als je ervoor kiest om waterflesjes te selecteren op basis van budget, hoef je minder waterflesjes te bekijken en ben je minder lang bezig met zoeken. Daarnaast voorkom je dat je een waterflesje vindt die aan jouw eisen voldoet, maar plotseling niet binnen je budget blijkt te vallen.

7567_05

Tip 2: controleer de levertijd van de waterflesjes
Daarnaast is het ook belangrijk om de levertijd van waterflesjes te controleren. Zeker als je waterflesjes snel nodig hebt en niet lang kunt wachten op jouw waterflesjes, is het belangrijk dat je weet wat de levertijd van waterflesjes is. Sommige waterflesjes kunnen al binnen drie werkdagen geleverd worden, terwijl andere waterflesjes pas na tien werkdagen geleverd kunnen worden.

Tip 3: bestel een gratis drukproef

Bij Maxilia.nl heb je de mogelijkheid om een gratis drukproef te ontvangen van jouw waterflesje met bedrijfslogo. Aangeraden wordt om gebruik te maken van deze mogelijkheid, omdat je op deze manier ziet hoe jouw waterflesjes eruit komen te zien.image (25)