Koop goedkoop relatiegeschenken bij Maxilia.nl

Vroeger werkte ik voor een internationaal bedrijf dat over de hele wereld klanten had, we waren een van de grootste in ons vakgebied en daarom waren we erg bekend. We hadden een grote vaste klanten basis en die wouden we goed onderhouden zodat ze terug blijven komen, vaste klanten zorgen in principe voor het meeste geld in de meeste bedrijven.45380_9238087 Dus elke keer als ik bijvoorbeeld naar Amerika reisde voor zakenoverleg en zakenrelaties te onderhouden dan nam ik wat giften mee. Ik kocht goedkoop relatiegeschenken bij Maxilia.nl en die gaf ik dan aan de bedrijven waar ik mee sprak, dit waren grotendeels vaste klanten van ons en die stelden het ook zeer op prijs als ik iets mee bracht vanuit Nederland.

Ik merkte dat het zichzelf terug betaalde

Elke keer als ik aankwam en we uiteten gingen en ik gaf ze een gift dan merkte ik dat ze een groot of groter order plaatsten bij ons bedrijf. Dit komt vooral omdat ze vertrouwen in ons hebben en loyaal blijven. Wanneer ik relatiegeschenken bij Maxilia.nl kocht bespaarde mij dit heel veel geld in ons budget, en het betaalde zich altijd dubbel en dwars terug. Het is een erg goed idee voor ondernemers om hun zakenrelaties goed te onderhouden en daarom schrijf ik dit blog, in de hoop wat mensen te inspireren.