Kosten incassobureau spelen natuurlijk een rol!

kosten incassobureau

kosten incassobureauZoals jullie weten ben ik een trots ondernemer. Natuurlijk moet ik van mijn omzet de loon van mijn personeel betalen, mijn eigen loon en natuurlijk nog veel meer. Helaas komt het zo nu en dan wel eens voor dat een klant niet betaalt. Nadat je wel het werk verricht hebt voor deze klant. Ik doe alles voor mijn klanten en als de klanten dan niet willen betalen baal ik daar natuurlijk enorm van. Ik wil altijd zo klantvriendelijk als mogelijk blijven. Helaas kampte ik afgelopen maand met een probleem. Een klant wilde niet betalen. Na het sturen van vele facturen was ik het zat. Ik besloot een incasso bureau in te gaan huren. Helaas waren de kosten incassobureau erg hoog. Totdat ik via het internet terecht kwam bij Bill incasso. Bij Bill incasso hoefde ik me geen zorgen te maken over de kosten incassobureau. Simpelweg omdat dit incasso bureau maar 7,5 procent van de hoofdsom vraagt. Zodoende stuurde ik Bill incasso met een gerust hart achter deze klant aan!Bill incasso

Een week later had ik mijn geld al terug!

Het ging over een bedrag net iets meer dan vijfhonderd euro. De klant had natuurlijk nooit verwacht dat ik hiervoor een incasso bureau ging inhuren. Na het contact van Bill incasso met deze klant werd het geld dan ook al vrij snel overgemaakt!klanten