Klanten waarderen een terrasscherm echt

Sedrun-terrasschermen-xteriorGoedemorgen beste mede ondernemers. Ik heet jullie natuurlijk weer allemaal welkom op mijn blogpagina. Vandaag weer een interessant onderwerp, namelijk het verzorgen van jouw buitenterras. Vele restaurant en café houders laten dit soms nog weleens na. Terwijl dit toch echt zonde is, je laat hier gewoon kansen liggen. Persoonlijk wanneer ik door een stad loop en ergens een terrasje wil pakken en ik zie iets opvallend, dan wil ik daar graag heen. Dit kan vaak om de simpele dingen gaan zoals een mooi terrasscherm.

Voor ondernemers die werkzaam zijn in de horeca branche heb ik een goede tip, namelijk de site terrasscherm.com. Nu zullen de meeste van jullie hier nog niet bekend mee zijn, maar het is een echte aanrader! Ik had hier namelijk jaren geleden zelf een terras heater gekocht. Dit was natuurlijk wel zakelijk. Al moet ik wel eerlijk bekennen dat ik die in de zomermaanden weleens thuis gebruikt heb voor als wij ’s avonds laat nog buiten zaten.

Terug naar Xterior

Maar terug naar het onderwerp van dit artikel, namelijk het terrasscherm. Xterior is een firma dat horeca ondernemingen voorziet van terras voorzieningen. Ik gaf jullie net al de website en daar moet je echt naar toe gaan. Zij hebben daar niet alleen een groot assortiment maar zijn ook nog eens erg goedkoop. Dat kan ik beamen want mijn heater was daar veruit de goedkoopste.

logo

Zoals ik al eerder aangaf gaat mijn persoonlijke voorkeur uit naar een opvallend restaurant of café. Wanneer je dan een windscherm hebt met opvallende kleuren, dan gaan klanten hier zeker eerder naar toe komen. Gelukkig kan dit mij Xterior, zij maken namelijk alles op maat en naar wens. Dus doe hier je voordeel mee.

Salvia-terrasschermen-xterior