Hoe vind je een goed PA bureau?

Een goed PA-bureau (e.g., het PA bureau) kan het verschil maken als het gaat om het werven van de best mogelijke kandidaten voor uw bedrijf. Maar met zoveel bureaus, hoe weet je zeker dat je de juiste kiest? Hier zijn vier tips om u te helpen een goed PA-bureau te vinden.

1. Controleer hun staat van dienst.

Idealiter wilt u een bureau kiezen met een bewezen staat van dienst. Vraag hen om referenties van eerdere klanten en kijk wat voor soort feedback ze hebben ontvangen. Een goed bureau zal er geen probleem mee hebben om u deze informatie te verstrekken.

2. Kijk hoe ze werken.

Hoe werkt het bureau? Gaan ze voor een persoonlijke benadering of zijn ze meer koekjessnijder in hun aanpak? De beste manier om erachter te komen, is hen om een ​​voorstel te vragen waarin wordt uiteengezet hoe zij kandidaten voor uw specifieke behoeften zouden vinden.

3. Ken hun vergoedingen

Zorg ervoor dat u het bureau vooraf naar hun vergoedingen vraagt, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. Vraag hen of hun vergoeding een vast tarief is of dat het gebaseerd is op een percentage van het salaris van de functie die u wilt vervullen. Als u deze informatie kent, kunt u hun diensten dienovereenkomstig budgetteren.

4. Vraag naar hun garantie

Vergeet ten slotte niet te vragen naar het garantiebeleid van het bureau. Dit moet in hun contract worden beschreven, maar het is altijd goed om te bevestigen dat ze achter hun werk staan. Een goed bureau biedt een soort garantie voor het geval u niet tevreden bent met de kandidaten die zij leveren.

Conclusie:

Het kiezen van het juiste PA-bureau kan het verschil zijn tussen het vinden van geweldige kandidaten en het verspillen van tijd en geld aan kandidaten die niet goed passen. Door deze vier tips te volgen, kunt u er zeker van zijn dat u de beste keuze maakt voor uw zakelijke behoeften.

Bron: http://www.hetpabureau.nl/