Helemaal hip en trendy en lekker: de geurlamp

Als je kijkt naar een interieur dat met de tijd meegaat dan mag de geurlamp daar tegenwoordig niet in ontbreken. Het is simpelweg niet meer weg te denken uit het interieur en steeds meer mensen maken er gebruik van. Je krijgt er geen onaangename geurtjes meer van in je kamer en het staat als een ware eyecatcher. Dit product is ook heel makkelijk weg te geven als cadeau.

Een geurlamp haalt onaangename geurtjes weg uit je kamer

Je kent het wel dat als je aan het koken bent en heel je huis naar kooklucht ruikt. Dat kan in het begin lekker zijn, maar als je klaar bent met eten is het toch wel vervelend. Een speciale geurlamp zorgt ervoor dat dit soort luchtjes verdwijnen. Kies een lekkere geur olie uit en je kunt genieten van een heerlijke lucht. Het zuiveren van de lucht heet catalytic oxidatie. De steen in de geurpot wordt heel heet en met deze hoge temperaturen vindt dit speciale proces binnen in plaats. Dit proces werd vooral in de 19e eeuw in ziekenhuizen gebruikt.

De lamp staat als een ware eyecatcher in je huis

Naast dat een geurlamp nare geurtjes elimineert staat het ook nog eens heel mooi in je huis. Als je goede lampen aanschaft zijn deze gemaakt van luxe materialen en kleuren. Dat zorgt ervoor dat de lamp direct opvalt en perfect blend en samensmelt in je mooie interieur. 

Geurlampen zijn duurzaam en veilig

De tegenhanger van de geurlamp is de geurkaars. Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom je eerder voor de lamp zou moeten kiezen dan voor de kaars. Ten eerste is de lamp een stuk veiliger. Je hoeft de lamp namelijk maar 20 minuten te laten branden om de rest van de avond te kunnen genieten van de geuren. Een tweede reden om voor de lamp te kiezen is de duurzaamheid. Het is veel duurzamer dan een geurkaars. Is een geurkaars op dan is het zaak om een nieuwe te kopen. Je hebt bij een geurlamp navulbare geuroliën. Daardoor gaat het veel langer mee en kun je er langer van genieten. Je bent ook nog eens veel goedkoper uit.

Het perfecte cadeau

Elk jaar weer een nieuw cadeau voor een jarige uitzoeken kan moeilijk zijn. Je wilt iemand helemaal blij maken met een cadeau en vooral niet saai overkomen. De lampen scoren altijd en overal. En het mooie is dat ze er in verschillende soorten, maten, kleuren en geuren zijn. Zo kun je op veilig gaan met neutrale kleuren, maar kun je ook kiezen voor een ware eyecatcher. Een geurlamp cadeau geven is veel leuker dan het zoveelste bosje bloemen of shampoo.

Vul je woning iedere keer weer met een nieuwe geur

Seizoenen gaan in elkaar over en het kan zo zijn dat je smaak ook steeds weer verandert. Wil je iedere paar weken een nieuwe geur in huis dan is dat met een geurlamp geen probleem. De lampen zijn na te vullen met allerlei soorten oliën, waardoor je elke keer weer een nieuwe geur kunt creëren. Zo kun je heel mooi uittesten welke geur bij je past en daarin diversiteit brengen.