Goede incasso no cure no pay

Wanneer het moment daar is dat er een incasso no cure no pay ingeschakeld dient te worden om het openstaande factuur te voldoen komt er een hoop op je af. Heb je er alles aan gedaan maar is het niet gelukt om het factuur te laten betalen laat staan diegene te spreken dan is het raadzaam om er een incassobureau aan te pas laten. Het feit dat er een brief wordt verzonden alvorens er stappen wordt ondernomen schrikken al een hoop wanbetalers waardoor het factuur alsnog wordt voldaan.

0502032145_154_vordering indienen

Natuurlijk is het wel zo dat er altijd een enkel tussenzit dit het niet voor mekaar krijgt om de rekening te betalen, ongeacht wat voor reden er ook is, een procedure starten is nu eenmaal iets wat gebeuren moet worden. Bij Bill incasso is het mogelijk om online een factuur in te voeren wat vervolgens wordt opgepakt door hun. Met het aanmaken van een profiel ( voor het account) is het mogelijk om een factuur hierin online te zetten en vervolgens draagt Bill aan de zorg om het zo snel mogelijk af te handelen.1312052312_Preincasso-Banner2

Ingediend!

Ik snap heel goed waarom een tal van mensen de rekeningen niet meer betalen, de kosten worden hoger maar het loont blijft gelijk. Balen natuurlijk, echter gaan de rekening gewoon door en dat geldt voor iedereen! Helaas was het bij mijn ook zover na een tal van telefoontjes te hebben gepleegd en brieven verzonden bleef een betaling helaas uit. Door een factuur te uploaden bij Bill is het toch nog gelukt dat het bedrag binnen een paar dagen werd voldaan! Het geluk met een incasso no cure no pay bedrijf denk ik zo!