Een kopieermachine aanschaffen

Kopieermachine

Via Hofax is het mogelijk om een kopieermachine aan te schaffen. Dit bedrijf is een familiebedrijf die al vanaf 1989 bestaat en is nu uitgegroeid tot een bedrijf die kantoorapparatuur, software en veel meer door heel Benelux levert. Ons bedrijf was al een tijd op zoek naar de mogelijkheden om te printen. Normaal werd dit gedaan op een oud model die nog ergens in de kelder van ons kantoor stond. Helaas heeft dit apparaat ons in de steek gelaten en moesten wij op zoek naar een ander model.

Kopieermachine

Een zeer mooie kopieermachine met onderhoud gekocht

Nadat ons oude apparaat ons in de steek had gelaten, waren wij op zoek gegaan naar een ander model. Via Hofax zagen wij diverse mogelijkheden en hier zijn wij dan ook op zoek gegaan naar een apparaat. Wat helemaal geweldig is, is de service die je hierbij krijgt. Een nieuw apparaat kan best duur zijn en om meteen een groot bedrag neer te moeten tellen, daar zit eigenlijk niemand op te wachten. De mogelijkheid om een machine te leasen is dan helemaal een geweldige oplossing. Elke maand betaal je een vast bedrag en hiermee zijn de kosten te overzien. Bovendien loopt gedurende dit contract de service, onderhoud en garantie zijn inbegrepen.

De medewerkers van ons kantoor zijn bijzonder goed te spreken over onze nieuwe aankoop. Hofax heeft dit apparaat goed geleverd en aangesloten.