Een goede website video laten maken

website video

Ben jij van plan om een website video te laten maken, dan ben je bij The Review Company zeker aan het juiste adres. Hier hebben zij de kennis en de mogelijkheden in huis om jou hier perfect mee te helpen.

Vandaag de dag kijkt iedereen wel op het internet of is in ieder geval met zijn laptop of computer bezig. Daarom is dit een geweldige manier om reclame te maken in de vorm van een film. Een filmpje online bekijken is namelijk veel makkelijk en wordt vaker gezien dan een folder die in de bus valt.

website video

Een interessante website video gemaakt

Onze webshop bestaat inmiddels al meer dan vijf jaar en dat is wel een reden voor een feestje. Niet zomaar een feestje, maar meer een extra korting online geven aan de klanten die in deze periode een bestelling bij ons plaatsen. Om dit aan onze klanten kenbaar te maken dat wij extra korting geven hebben wij een klein filmpje opgenomen om zo deze korting onder de aandacht te brengen.

Samen met The Review Company zijn wij rond de tafel gaan zitten om te bespreken hoe het beste een reclame film gemaakt kan worden. Tijdens dit gesprek hebben wij veel informatie gegeven en hebben wij op onze tijd ook veel tips gekregen. Al met al werd er een soort draaiboek gemaakt hoe deze film in elkaar moest worden gezet. Veel belangrijke dingen mochten hier niet in ontbreken, maar daar hoefde wij geen zorgen over te maken.