Bestel een lekkere lunch voor op kantoor via Lunch.nl

flexplek haarlem

Helaas heeft niet iedereen die op kantoor werkt de luxe om dagelijks in de pauze in de kantine te kunnen kiezen uit allerlei luxe belegde broodjes om vervolgens met een versgeperst sapje te kunnen genieten van de welverdiende pauze. Ondanks dat het verstandig is je eigen brood te smeren, is er vooral op kantoor vaak vaste dag waarop een heerlijke lunch wordt besteld. Het is dan wel zo fijn, dat wanneer je dit wekelijks doet, jullie ook volledig worden ontzien. Gelukkig kan dat! Met een lunch van Lunch.nl worden jullie volledig ontzien en kunnen jullie genieten van een heerlijk verzorgde lunch.

Hoe werkt het?

Het bestellen van een lunch werkt ontzettend eenvoudig. Na het bestellen kun je je lunch laten bezorgen in Maastricht, Amsterdam of andere stad naar keuze. Het bestellen van een lunch bij lunch.nl werkt super makkelijk. Je kiest waar jij en je collega’s zin in hebben, dat zal als het een lunch betreft vast gaan om broodjes of eventueel een salade. Je kunt kiezen uit allerlei verschillende soorten broodjes, die je één voor één volledig naar wens zelf kunt aanpassen. Dus stel je hebt een bepaalde allergie of je lust iets niet, dan kun je dit zelf handmatig van het broodje verwijderen. Vervolgens maak je de keuze welk broodje jij belegd wilt hebben en je rekent af. 

Lunch laten bezorgen

Nadat jij je broodjes hebt besteld bij Lunch.nl, is het tijd om de tafel te dekken. Wanneer het zonnetje schijnt kunnen jullie natuurlijk ook heerlijk buiten gaan zitten. Wil je op een bepaald tijdstip je broodjes bezorgd hebben, dan is het verstandig tijdig te bestellen. Je kunt je namelijk heel goed voorstellen, dat jullie rond de lunchtijd niet de enige zijn die graag willen genieten van één van de heerlijke broodjes.