Wat zijn de populairste zakelijke lease auto’s van dit moment?

Heb jij een nieuwe zakelijke leaseauto nodig en wil je weten welke modellen op dit moment populair zijn? In deze blog hebben we een lijstje gemaakt met de populairste leaseauto’s van 2022. Bekijk het lease aanbod van zakelijke auto’s hieronder!

Tesla Model 3

De aller populairste leaseauto van dit moment is de Tesla Model 3. Het zakelijke model valt erg op als je ermee wegrijdt. Hij werkt elektrisch en staat bekend om zijn innovatie, looks en charmes. De Tesla Model 3 wordt in verschillende uitvoeringen aangeboden. Al deze modellen hebben een andere actieradius met verschillende prestaties. Hierbij kun je denken aan de Standard Range van 448 kilometer en de Long Range van 560 kilometer. Dit model is zowel voor zakelijk als privégebruik te leasen. Je kunt zelf een uitvoering kiezen en hem naar je eigen wensen samenstellen. Als je dit model kiest profiteer je van een bijtellingspercentage van 12% tot een nieuwprijs van €40.000,-. Bekijk het lease aanbod van zakelijke auto’s voor meer informatie.

Kia Niro

Een andere zeer geliefde leaseauto is de Kia Niro. Dit is een crossover met een sportieve look die voor een zacht prijsje te koop is. De Kia Niro is ruim, sportief en ontzettend populair. De auto is zowel als elektrisch of op brandstof verkrijgbaar en heeft een trekgewicht van 1300 kilo. Oftewel, de Kia Niro is de alleskunner onder de auto’s en aan deze wagen heb je een betrouwbare leaseauto. 

Bekijk het lease aanbod van zakelijke auto’s: Volkswagen Polo

De Volkswagen Polo wordt ook wel een all-time favoriet genoemd. De Volkswagen staat bekend om zijn betrouwbaarheid en is innovatief, zeer comfortabel en heeft een sportief uiterlijk. De VW Polo is altijd zeer geliefd geweest, waardoor het niet zo vreemd is dat het na al die jaren nog steeds één van de populairste leaseauto’s is. Wellicht is de VW Polo wel jouw nieuwe leaseauto!

Hyundai KONA

Een ander graag geziene leaseauto is de Hyundai KONA. Dit is een SUV-model die verkrijgbaar is in zowel benzine als elektrisch. De elektrische versie heeft een actieradius van 484 kilometer. De Hyundai KONA is een charmant uitziende auto met een opvallend uiterlijk. De auto is gebruiksvriendelijk en heeft een ruim interieur. De Hyundai KONA wordt dan vaak gebruikt als zakelijke leaseauto vanwege het strakke SUV-design, maar ook voor privégebruik is het een ontzettend fijne auto waarin elk ritje een feestje wordt.

Skoda Octavia Combi

Last but not least: de Skoda Octavia Combi. Een Populaire leaseauto met vele charmes. Skoda’s staan bekend om hun betrouwbaarheid en de Octavia Combi heeft een strak design wat hem ideaal maakt als zakelijke leaseauto. Skoda’s zijn in het bezit van slimme en prettige functies die gecombineerd worden met de laatste technische snufjes. Kortom, een verrassende leaseauto waarin je gezien wilt worden.