Super Seat

Eén van de grootste horeca outlet zaken van de BENELUX is Super Seat. Dit bedrijf is opkoper van 2e hands meubilair. Een ruime voorraad tegen scherpe prijzen. Meubels als caféstoelen, klapstoelen maar ook design/vintage meubelen hebben een groot aandeel in de collectie. Ben je op zoek naar stapel- en/of stackchairs, dan ben je aan het juiste adres. Alles voor een prima prijs en meubels die gezien mogen worden, ook al zijn ze gebruikt. 2e Hands horecameubilair krijgt op deze manier een tweede kans. We willen allemaal een beter leefklimaat en meer milieubewuster omgaan met onze spullen. Super Seat biedt ook de horecaondernemer hier aan mee te doen, door gebruikte meubelen aan te bieden. Uiteraard heeft dit bedrijf ook een assortiment nieuwe meubelstukken die eventueel als aanvulling kunnen worden gebruikt.

Showroom Culemborg

Wil je wel eens zien wat voor meubilair wordt aangeboden en heb je interesse voor stapelstoelen? Breng vrijblijvend een bezoekje aan de showroom in Culemborg. Maandag t/m vrijdag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. De medewerkers in deze presentatieruimte geven de juiste adviezen met betrekking tot een eventuele aankoop.

Vintage meubels

Vintage cafémeubelen hebben een groot aandeel in het assortiment. Tegenwoordig zie je in eetcafé’s en kleine restaurantjes, dat nieuwe meubels gecombineerd worden met vintage. Retro en vintage zijn actueel en veel gevraagd. Het is zeer aantrekkelijk om een set oude stoeltjes aan te schaffen die je prima kunt combineren met strak, modern meubilair. Kijk om jezelf te inspireren op de website of kom om alles life te bezichtigen, naar de showroom. Je kunt bellen of mailen wanneer je een specifiek meubelstuk zoekt.

Opkopen en inruilen

Dit bedrijf is altijd geïnteresseerd in 2e hands horecameubelen. Grote partijen meubels worden opgekocht en kunnen eventueel worden ingeruild voor een nieuwe hoeveelheid meubelen. Kijk voor alle informatie op de website en laat je verassen door de grote collectie.