Promofit in de wereld van de relatiegeschenken: ontelbare mogelijkheden, maar waar kies je voor?

Promofit

Op zoek naar net dat goede geschenk voor je personeel? Een paaspresentje, kerstcadeau of sinterklaasgift met het logo van jouw onderneming? Of ben je op zoek naar cadeaus om aan relaties te geven? Misschien sta je binnenkort wel op een beurs of festival en ben je op zoek naar zogenaamde give-aways. Veel bedrijven, zoals het Brabantse PromoFit, zijn in de handel in gepersonaliseerde cadeaus en relatiegeschenken gesprongen. Steeds weer proberen zij nieuwe, bijzondere geschenken te bedenken. Maar de concurrentie zit ook niet stil.

Gratis weggevertjes gaan soms heel lang mee

Op beurzen en festivals zijn de populairste stands altijd die stands die iets gratis weggeven. Wie online op zoek gaat naar relatiegeschenken, ziet de vele mogelijkheden die er zijn. Sleutelhangers, polsbandjes en keycords doen het altijd goed. Wanneer deze écht op maat gemaakt zijn (en dus niet alleen simpel bedrukt) worden ze door de ontvanger vaak jarenlang gebruikt. Een ander voorbeeld van dergelijke geschenken die lang mee gaan, is natuurlijk de bedrukte pen.Van kortere duur, maar daarom niet leuker om weg te geven, zijn snoep en drankjes met het logo van jouw bedrijf.

Promofit

Een duurder geschenk, met zorg gemaakt

Wie iets duurders wil geven als dank aan zijn personeel of als leuk relatiegeschenk, kan kiezen om een stukje technologie cadeau te doen: denk bijvoorbeeld aan gepersonaliseerde opladers of powerbanks, maar ook draadloze oordopjes met een gepersonaliseerde houder. Mocht je echt niet weten wat te kiezen, bedenk dan dat iets nuttigs altijd door iedereen gewaardeerd wordt: een pen, een mok of een mooie rugzak komen altijd wel van pas. Zoek online eens naar de vele mogelijkheden.