Online marketing bureau

Internet marketeer

logoOnline marketing wordt met de dag belangrijker. Het is de manier om je doelgroep te bereiken, aangezien vrijwel iedereen dagelijks toegang tot internet heeft. De mogelijkheden zijn oneindig, waardoor deze tak van marketing interessant, maar ook dynamisch is. Ik ben er dan ook, samen met vele anderen, achter gekomen dat je voor een goede strategie, het beste een professioneel online marketing bureau inschakelt. JG webmarketing is zo’n professional die jou kan helpen de best mogelijke resultaten te boeken met online marketing.

Instagram

De interesse van mensen verandert voortdurend. In de social media branch, was facebook bijvoorbeeld altijd een grote voorloper. Instagram wint echter de laatste jaren voornamelijk aan populariteit. Dit is dus een zeer geschikt medium om op te adverteren. Aangezien Instagram advertenties nog redelijk nieuw zijn, kan het even zoeken zijn naar de meest geschikte manier van marketing. Instagram draait voornamelijk om foto’s, niet om tekst. Dit kan je echter in je voordeel laten werken. Een foto zegt namelijk meer dan duizend woorden, en een juist gekozen plaatje kan de instagrammers laten stoppen met scrollen. De advertentie moet dus iets zijn wat iemands blik vangt en wat hem nieuwsgierig maakt. In de beschrijving kan je een korte uitleg geven van de foto, om vervolgens de instagrammer door te verwijzen naar je website. JG webmarketing is overigens ook gespecialiseerd in websites maken en onderhouden.

Online marketing bureau InstagramCarrousels, filmpjes en stories

Wil je meer dan een foto laten zien in een post? Tegenwoordig kan je ook een aantal foto’s naast elkaar zetten, wat een carrousel wordt genoemd. Door te swipen kunnen bezoekers de foto’s een voor een bekijken. Dit kan je in je voordeel laten werken door in de carrousel een soort verhaaltje met foto’s te verwerken. Hierdoor krijgt de instagrammer een bepaalde anticipatie, waardoor hij door blijft swipen naar de laatste foto. Ook korte filmpjes kunnen afgespeeld worden op instagram, zowel met als zonder geluid. Door instagram te gebruiken voor online marketing, zorg je ervoor dat je benaderbaar bent voor je potentiële klanten. Je kan reageren op reacties die mensen geven op jouw posts en je kan ook stories plaatsen, die je volgers kunnen bekijken. Hierdoor wordt je bedrijf zeer laagdrempelig om te bereiken.

Instagram is natuurlijk maar een manier van adverteren. JG webmarketing is een online marketing bureau met ervaring in alle takken van online marketing, en ze blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.