Nieuwe laptopkluizen aangeschaft

weblogoHelaas moet het bij ons ook gebeuren willen wij de veiligheid van onze spullen waarborgen. Voor enkele weken geleden is er namelijk bij ons ingebroken en hebben ze alle spullen met enige waarde meegenomen. Dat ze hebben ingebroken lig ik niet bepaald van wakker maar dat ze alle laptops hebben meegenomen waardoor het personeel niet meer werken kan baalde ik enorm van. Ik wilde er dan ook voor zorgen dat er zo snel mogelijk laptopkluizen komen te staan. Of dat het werkt weet ik niet maar wat ik wel weet is dat ik er dan in ieder geval iets aan doe.laptoplockers03

Idealisme?

Feitelijk gezien wilde we er gewoonweg voor zorgen dat we onze laptops veilig konden bergen. Door laptopkluizen aan te schaffen zijn we de inbrekers in ieder geval een stap voor. Uiteraard moesten we dan nog wel zoeken waar we deze kluizen konden aanschaffen. Onze zoektocht op het internet leidde ons naar de website van Ergoquip. Ikzelf had eerlijk gezegd nog nooit van dit bedrijf gehoord maar moet toch eerlijk zeggen dat hun assortiment ideaal is voor iedere ondernemer. We hebben dan ook bij hun kluizen besteld zodat we veilig onze laptops konden opbergen. Tevens zijn bij hun de kosten voor de aanschaf een stuk lager als dat ik elders gezien had. Daarentegen is het kwaliteit volgens mij vele malen beter! Onze nieuwe kluizen voor de laptops zijn ideaal in gebruik en dragen toch enigszins zorg aan de veiligheid binnen onze muren.kleinvakkluisjes01