Kies voor gratis CRM

Ben je op zoek naar een gratis CRM systeem? Kijk daarvoor dan eens op de website van Yoursminc. Zij bieden een systeem aan waarmee je niet alleen de boekhouding kunt doen en facturen kunt maken maar waar je ook nog eens een CRM systeem bij krijgt waarmee je de gegevens van je klanten kunt bijhouden en aan klantenbinding kunt doen.

CRM bij Yoursminc aanschaffen

CRM is de afkorting van Customer Relationship Management, ook wel relatiemarketing genoemd. Als je ervoor kiest gebruik te maken van Yoursminc krijg je naast het boekhoudprogramma en het facturatieprogramma het CRM systeem er gratis bij. Dit kan je aardig wat kosten besparen omdat je het niet meer los hoeft aan te schaffen. Daarnaast staan alle onderdelen van het systeem met elkaar in verbinding zodat je alle gegevens eenvoudig van het ene naar het andere onderdeel kunt overhevelen en er ook altijd gemakkelijk bij kunt zonder dat je daar extra handelingen voor uit hoeft te voeren.

 

Wat kun je doen met CRM?

Met een CRM systeem kun je aan klantenbinding doen. Je slaat de gegevens van de klanten op in het systeem. Als je opslaat wat ze bij je bedrijf hebben aangeschaft weet je waar de klant in geïnteresseerd is. Op die manier kun je ze aanbiedingen sturen die voor hen interessant zijn. Dit is een persoonlijke aanpak die door veel klanten gewaardeerd wordt en ervoor kan zorgen dat je klanten ook daadwerkelijk klant bij je blijven.