Hoogwaardige kwaliteits vergadertafels bij Shiraz

logo shiraz furniture

Heb je jouw kantoor onlangs uitgebreid en ben je daarom op zoek naar nieuwe vergadertafels? Dan ben je bij Shiraz aan het juiste adres voor kwaliteit en duurzaamheid. 

Veel ervaring met gezond werken 

Shiraz is al jaren het meest vertrouwde adres voor hoogwaardige kwaliteits kantoormeubilair. In de loop van de jaren waarin zij inmiddels werkzaam zijn hebben ze erg veel ervaring en kennis opgedaan op het gebied van het creëren van een gezonde werk en leefomgeving. Een vergaderruimte geeft een klant direct een eerste indruk over jouw onderneming. Het is daarom ook erg belangrijk om in de vergaderruimte te beschikken over het juiste kantoormeubilair. De vorm volgt functionaliteit en dit is bij vergadertafels zeker niet anders. Deze tafels worden daarom ook altijd uitgekozen op de vorm. Indien de vorm en de maatvoering bekend is wordt het bijpassende onderstel gekozen. Bij Shiraz zijn er meerdere onderstellen beschikbaar per vorm. Hierdoor kun je zeer gemakkelijk jouw eigen vergadertafel samenstellen die voldoet aan al jouw persoonlijke wensen. Het bestellen van een nieuwe vergadertafel is natuurlijk geen dagelijkse bezigheid. Voor vragen en advies kun je daarom ook gemakkelijk telefonisch contact met het bedrijf opnemen. 

Voorbeelden vergadertafels


3 weken levertijd voor een opmaat gemaakte vergadertafel

Wanneer je de behoefte hebt om een vergadertafel op maat te laten maken is dit bij Shiraz mogelijk. Als je de afmetingen van de gewenste maat doorgeeft zullen de vakmannen van het bedrijf beginnen aan het produceren van jouw op maat gemaakte tafel.Deze tafel zal bij Shiraz een levertijd hebben van ongeveer 3 weken.