Geschikt voor meerdere doeleinden

Pacoma

Met een palletwikkelmachine kun je meerdere werkzaamheden uitvoeren, het wikkelen van pallets is maar een van de werkzaamheden. In het magazijn is de machine onmisbaar, ook voor het transportklaar maken van pallets. Naar wens kun je de pallet zo beschermd mogelijk inpakken, ook hoe strak het folie om de materialen heen moet zitten. Bij het verpakken van dozen is dit een handige optie, doe je de folie te strak zullen de dozen vervormen op de pallet.

Pacoma

Buiten opslaan van materialen

Je kunt er soms niet onderuit om materialen voor je bedrijf buiten op te slaan, niet alle materialen en producten kunnen goed tegen weersomstandigheden. Door de pallets in te wikkelen met de palletwikkelmachine, zorg je ervoor dat je spullen beschermd zijn tegen regen, sneeuw en andere weersomstandigheden. Heb je de materialen nodig, haal je eenvoudig de pallets naar binnen en verwijder je het folie. Op een voordelige en eenvoudige manier bescherm je zo al je materialen die buiten worden opgeslagen. Op Pacoma.nl vind je de verschillende mogelijkheden en ontwerpen van de machines.

Samengesteld pakket met materialen

Het is niet altijd mogelijk om een pallet perfect in te delen met producten die gelijk van formaat zijn, hoe groter de verschillen in formaat zijn hoe meer ruimte er ontstaat tussen de producten. Gevolg is dat de kans groot is dat het een los geheel wordt, door de pallet op de palletwikkelmachine te zetten heb je weer een stabiel pallet. Alle producten blijven netjes door de folie op zijn plaats liggen, ook wanneer de pallets moeten worden in en uitgeladen door de heftruckchauffeur.