Geen stress! Met deze tips weet je hoe je stressballen met opdruk effectief kunt inzetten voor je marketingcampagne

stressballen met opdruk

Stressballen met opdruk zijn een populaire manier om je merk of marketinguiting bij potentiële klanten onder de aandacht te brengen. Het is een slimme manier om je bedrijfsnaam te laten zien en om je klanten te laten weten dat je aan ze denkt. Maar waar moet je op letten als je stressballen met opdruk wilt inzetten voor je marketingcampagne? In dit artikel geven we vijf tips om het meeste uit je stressballen met opdruk te halen.

Kies een goede vorm en grootte

Stressballen zijn er in verschillende vormen en maten. Het is belangrijk om een goede vorm en grootte kiezen die bij jouw merk of bedrijfsnaam past. Kies bijvoorbeeld voor een stressbal in de vorm van een product dat je verkoopt, of kies voor een stressbal in de vorm van je logo. Daarnaast is het belangrijk om te bekijken hoe groot de stressbal moet zijn. Een kleinere stressbal kan handig zijn als je bijvoorbeeld een beursstand hebt waar je niet veel opbergruimte hebt, terwijl een grotere stressbal meer opvalt en dus meer aandacht trekt.

Laat je opdruk opvallen

Als je stressballen met opdruk wilt laten bedrukken, zorg er dan voor dat de opdruk opvalt. Kies bijvoorbeeld voor een opdruk in een opvallende kleur of kies voor een opdruk die in het donker oplicht. Laat je bedrijfsnaam of logo opvallen, zodat potentiële klanten direct weten wie je bent en wat je doet.

Kies hoogwaardige kwaliteit

Als je stressballen met opdruk wilt inzetten voor je marketingcampagne, kies dan voor stressballen van hoogwaardige kwaliteit. Een stressbal van lage kwaliteit gaat minder lang mee en kan zelfs barsten of lekken. Daarnaast laat een stressbal van lage kwaliteit een slechte indruk achter bij de ontvanger. Kies dus voor stressballen van goede kwaliteit, zodat de ontvanger lang plezier heeft van jouw stressbal.

Maak het persoonlijk

Een persoonlijke boodschap of naam op de stressbal kan de boodschap nog meer laten aansluiten bij de ontvanger. Daarnaast kan het ook de kans vergroten dat de stressbal wordt bewaard en gebruikt. Kies bijvoorbeeld voor een persoonlijke boodschap zoals "keep calm and call " of laat de naam van de ontvanger op de stressbal drukken. Zo zorg je voor een persoonlijke touch en wordt de stressbal nog waardevoller voor de ontvanger.

Verdeel de stressballen slim

Als je stressballen met opdruk gaat inzetten voor je marketingcampagne, is het belangrijk om ze slim te verdelen. Kies bijvoorbeeld voor bepaalde evenementen of beurzen waar je doelgroep aanwezig is. Daarnaast kan het ook slim zijn om stressballen als cadeau te geven aan klanten die een bepaald bedrag hebben besteed of aan nieuwe klanten als welkomstgeschenk. Zo verdeel je de stressballen effectief en zorg je voor meer exposure.

Samenvatting

Stressballen met opdruk zijn een slimme manier om je merk of bedrijfsnaam bij potentiële klanten onder de aandacht te brengen. Door een goede vorm, grootte, opdruk, kwaliteit en distributie te kiezen, kun je het meeste uit je stressballen halen. Door te kiezen voor persoonlijke touch, kun je de boodschap nog sterker maken. Vergeet ook niet dat stressballen niet alleen effectief zijn als promotioneel materiaal, maar ook een goed hulpmiddel kunnen zijn voor de gezondheid van de ontvanger. Kortom, met stressballen met opdruk kun je op een effectieve en creatieve manier je merk of bedrijfsnaam naar een hoger niveau tillen.

Bron: www.bedrukken.nl