Facebook likes kopen

check-7Vrijwel elk bedrijf, product of dienst heeft wel een eigen Facebook pagina en maandelijks wordt er natuurlijk geprobeerd om zoveel mogelijk likes binnen te harken. Maar omdat dit veel tijd en moeite kost is het de trend momenteel dat veel bedrijven eenmalig een bedrag neerleggen om duizenden Facebook likes voor hun eigen pagina te kopen. Maar waarom zou je eigenlijk Facebook likes kopen?

Waarom Facebook likes kopen?

Zeg nu zelf, wanneer je zit te twijfelen tussen 2 bedrijven, dan kies je toch vaker voor het bedrijf met de meeste likes. En dat is niet zo raar, want uit onderzoek is gebleken dat veel mensen vertrouwen putten uit het aantal likes die een pagina heeft. Daarnaast geven likes vertrouwen, waardoor bezoekers sneller overgaan tot de aankoop van een product.

Likes zet daarnaast aan tot liken. Indien je likes koopt, dan is het grote voordeel van veel likes hebben dat nieuwe bezoekers van je pagina eerder geneigd zijn om je pagina te liken. Hierdoor betaal je dus eigenlijk een bedrag voor een aantal likes, maar krijg je er de maanden daarna nog steeds likes bij.

Met meer likes heb je ook een groter bereik. Veel mensen die je geliked hebben creëren een groter bereik bij hun vrienden, als je een dienst of product wilt promoten. Daarnaast ziet Google ook de likes. Een pagina met veel likes heeft namelijk ook een hogere waarde in Google en hierdoor is de kans groter dat deze hoger in de zoekmachine te vinden zal zijn.

Waar moet je op letten bij het kopen van likes?

Het is belangrijk om op te letten is of de aanbieder waarvan je likes wilt kopen wel betrouwbaar is. Zoek bijvoorbeeld recensies op over de aanbieder om te zien wat de ervaring van andere mensen hiervan zijn.

Daarnaast is het ook belangrijk dat de likes wel van echte Facebook accounts komen. Google ziet het namelijk als je likes van neppe accounts ontvangt en hierdoor zal je pagina juist lager te vinden zijn in de zoekmachine.

Welke aanbieder van Facebook likes is betrouwbaar?

Like4you is al jarenlang een betrouwbare leverancier van Facebook likes en heeft de afgelopen jaren duizenden bedrijven geholpen met leveren van likes. De likes komen van 100% echte Facebook accounts met echte mensen erachter. Deze likes zullen dus nooit zomaar verwijderd worden door Facebook zelf.

Daarnaast bieden ze de likes tegen zeer scherpe prijzen. Dus waar wacht je eigenlijk nog op? Bekijk snel het aanbod van Like4you in hun webwinkel.