Eenvoudig de detectiepoortjes gebruiken!

Veiligheid op de werkvloer is nu eenmaal iets wat wij allemaal graag willen hebben. Vandaag de dag lijkt het ook wel alsof dit ook een van de belangrijkste taken zijn binnen de muren van een bedrijf. Met het gebruiken van detectiepoortjes kun je hiervoor zorgen! Met deze poorten kun je er goed voor zorgen dat alleen het personeel zichzelf toegang kan verlenen in de ruimte. Hiermee zorg jij goed voor de veiligheid van het personeel, maar ook voor de bescherming van de producten die je verkoopt. Denk hierbij aan een bank die graag gebruik maakt van deze poortjes. Maar ook een juwelier zou hier gerust gebruik van kunnen maken!

Voldoet jouw pand aan de nodige veiligheid?

Steeds meer ondernemers willen zich gaan richten op de veiligheid tijdens het werk. Hier heb je uiteraard voldoende oplossingen voor om te gebruiken. Maar met detectiepoortjes ben je met een paar tellen klaar. De betreffende personeelsleden krijgen zo hun eigen toegang en kunnen veilig hun weg vervolgen. Hiermee behoedt jij je niet alleen over het personeel, maar ook de ruimtes worden hierdoor een stuk beter bewaakt.

Goede veiligheid met detectiepoortjes!

Ongeacht welk product of dienst je levert, veiligheid waarborgen doen wij graag allemaal. Maar hoe kun jij de veiligheid op de werkvloer het beste waarborgen? Zijn daar toevallig al een aantal punten voor uitgevoerd? Zelf ben ik een grote fan van deze poortjes. De veiligheid is eenvoudig te realiseren door de poorten op de juiste manier te gebruiken. Ook in de kosten hoef jij je hiervoor geen zorgen te maken. Bij geran-access.com ben je meer dan welkom als je hier naar opzoek bent. Zij denken graag met je mee en zoeken naar de perfecte oplossing met deze poorten.

Waakzaam en gecontroleerd

Wanneer je ervoor kiest om gebruik te maken van deze poortjes, dan zul je het personeel moeten registreren. Hiermee kun jij hen de toegang verlenen tot de ruimtes, maar ook een weigering is mogelijk. Online jouw personeel invoeren zodat jij precies krijgt te zien waarvoor diegene de toegang heeft. Zelf vond ik in het begin deze poortjes nogal onhandig. Wanneer je namelijk haast hebt, dan ben je verplicht om het pasje te gebruiken zodat je naar binnen kan. Dit was wel even wennen, maar ik ben hier nu ontzettend blij mee. Het werk is hiermee een stuk prettiger geworden. Dit omdat de veiligheid wordt gewaarborgd bij ons op kantoor.