Een koolhydraatarm lunch is ook op het werk mogelijk

dolce_hazelnoot_chocopastaDe meeste mensen vinden het moeilijk om werk te combineren met een gezonde levensstijl. Ik moet eerlijk bekennen dat ik hier enkele jaren geleden ook moeite mee had. Ik was namelijk gesopt met zaalvoetballen en hierdoor merkte ik toch wel dat mijn conditie minder werd en mijn gewicht omhoog. Er kwam toen een moment dat ik besloten had om hier verandering in de brengen. Omdat ik zo’n vijftig uur per week werk at ik vaak ongezond. Gelukkig werd ik toen geattendeerd door een vriendin om eens een kijkje te nemen op dieetland.nl. Omdat ik zelf nog al sceptisch ben over dieetproducten zoals koolhydraatarm lunch duurde het wel even voordat ik mijn eerste bestelling had gedaan. Ik kan nu zeggen dat ik hier veel eerder mee moest beginnen. Gezond eten, sporten en werken kan wel degelijk samen. Ik merk nu wanneer ik gezond eet gedurende de hele dag dat ik mij fitter voel. Vooral op het eind van de dag kan ik geconcentreerde blijven werken. Dit allemaal dankzij de producten van Dieetland.

dieetlandlogonew

Gezond eten een veel sporten

pizzabackmischung-pizza-bakmix-konzelmannsGelukkig heb ik de draad weer opgepakt wat betreft sporten. Ik voetbal dan misschien niet meer, wel sport ik drie dagen in de week in de fitness school. En omdat ik dus gezonder eet ben ik ’s avonds na mijn werk niet meer zo meer en ga ik gelijk door naar de sportschool. Op de sportdagen eet ik dan vaak op mijn werk een koolhydraatarm lunch. Ondanks dat het gezond is krijg ik veel goede voedingsstoffen binnen. Deze zorgen er voor dat ik de rest van de dag, tot in de avond energie heb. Daarom raad ik jullie de producten van Dieetland zeker aan. Vooral voor de werkende mensen die weinig tijd hebben en toch gezond willen eten.