De leukste exclusieve relatiegeschenken

exclusieve relatiegeschenken

 Passendexclusieve relatiegeschenken

Exclusieve relatiegeschenken zijn een stuk leuker om te geven dan een standaard bosje bloemen of een kaart. Daarom ging ik hiernaar op zoek. Mijn blog bestaat inmiddels 5 jaar en ik wilde mijn mediabureau hiervoor graag bedanken. Nu wilde ik iets geven aan alle medewerkers wat aansluit bij waar ik over schrijf. Gelukkig kwam ik iets tegen wat daarvoor perfect was. Ik schrijf voornamelijk over duurzaamheid en gezond leven, waar een mooi stukje groen perfect bij past. Op deze website kon ik kiezen uit een olijfboom of eentje waar fruit aan groeit. Uiteindelijk ben ik voor eentje met kersen gegaan, omdat dit mijn lievelingsfruit is. Op de verpakking had ik de mogelijk om een korte tekst en mijn logo te drukken, wat het nog een stuk persoonlijker heeft gemaakt. Alles kon gemakkelijk via de website geregeld worden, dus dat vond ik erg prettig. Ook de prijs vond ik erg goed. Ik had er ongeveer 15 nodig en toen kwam het uit op 29,50 per stuk. Hiervoor werden zij ook meteen op het juiste adres bezorgd, waardoor ik er niet zelf mee hoefde te gaan slepen.

 Goed gevoelexclusieve relatiegeschenken

De exclusieve relatiegeschenken werden al na een aantal werkdagen geleverd, wat een stuk sneller dan verwacht was. Direct kreeg ik wat leuke berichtjes, waaruit bleek dat iedereen er erg blij mee was. In de toekomst ga ik andere klanten ook zeker zoiets geven, want het voelt erg goed om iemand te bedanken. Mocht jij voor jouw onderneming ook naar zoiets op zoek zijn, neem dan zeker een kijkje op de website!