Zou werken als zzp in de zorg iets voor u kunnen zijn?

Omdat ik een aantal jaar geleden niet meer met plezier naar mijn werk ging, heb ik besloten om mijn oude passie weer op te pakken. Ik wilde graag weer terug naar de zorg omdat daar toch echt mijn hart lag. Ik ben toen gaan kijken naar mogelijkheden om te zorgen dat ik een manier kon vinden die goed bij mijn manier van werken paste. Ik wilde liever niet voor een baas werken en dus wilde ik graag werken als zzp in de zorg. Als ik namelijk kon werken als zzp in de zorg dan zou ik daar heel veel plezier van kunnen hebben omdat ik iemand ben die afwisseling nodig heeft. Ik weet ook dat er vaak wel vraag is naar tijdelijke krachten en dat het heel lastig is om te zorgen dat je ergens een contract krijgt dus werken als zzp in de zorg leek mij in dat geval een heel goede oplossing. Ik zou hopelijk ook meer kunnen gaan verdienen als ik ging werken als zzp in de zorg omdat ik dan meer geld zou kunnen overhouden. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om te zorgen dat ik een mogelijkheid kon vinden om een samenwerking met iemand aan te gaan. Ik heb namelijk zelf niet een heel groot netwerk binnen de zorg en werken als zzp in de zorg betekent wel dat je moet zorgen dat je steeds weer nieuwe adresjes kunt vinden. Ik wilde daarom weten of er ook een soort uitzendbureau voor de zorg bestond. Ik had het qua timing bijna niet beter aan kunnen pakken want het was namelijk net voordat corona naar Nederland kwam. Ik heb gemerkt dat er sindsdien heel veel werk is en dus moest ik zeker zijn dat ik met de juiste connecties kon gaan werken. Ik heb toen gezien dat ik het beste naar de site pdncare.nl kon gaan. Dit bedrijf maakte een heel goede indruk op mij en ik had elders al gelezen dat wanneer je wilt gaan werken als zzp in de zorg je bij dit kantoor heel mooie mogelijkheden kunt vinden. Ik ben daarom met veel plezier door de info op deze pagina gegaan en ik kan u zeggen dat ik blij ben dat ik deze pagina gevonden heb.

Ik kon via deze mensen gaan werken als zzp in de zorg

Ik wilde graag gaan werken als zzp in de zorg en ik ben blij dat ik op de site pdncare.nl terecht ben gekomen. Ik heb namelijk gemerkt dat wanneer je hier een kijkje gaat nemen, je heel veel mooie opties kunt vinden. Ik heb daarom contact opgenomen en ik heb laten weten dat ik wilde gaan werken als zzp in de zorg. Ik kreeg te horen dat men mij graag wilde helpen en dat er veel werk was.

Ik hoop nog lang te kunnen blijven werken

Ik werk nu al een tijd via pdncare.nl en dat bevalt mij heel goed omdat:

  • Men hier altijd goede service biedt
  • Ik het contact met dit bedrijf altijd als heel prettig ervaar
  • Ik nu een heel afwisselend leven heb waar ik heel erg van geniet

Ik kan u aanraden om ook nog even op pdncare.nl te kijken.