Vacature advocaat stagiaire, zal ik het doen?

vacature advocaat stagiaire


vacature advocaat stagiaire

Opzoek naar vacatures

Mijn huidige werkgever ging bezuinigen en daardoor kan ik nu nog maar weinig uren werken. Het was voor mij dus tijd om op zoek te gaan naar vacatures. Graag wilde ik blijven werken in mijn eigen vakgebied. Een advocaat ik nog niet, maar ik heb altijd in de rechten-branche gewerkt. De ambitie om advocaat te worden had ik altijd. Wegens omstandigheden ben ik sneller gaan werken en heb ik geen complete opleiding tot advocaat kunnen volgen. Nu kwam ik een vacature advocaat stagiaire tegen! Het leek wel het lot te zijn, want toen ik de omschrijving las, zag ik precies waar ik naar op zoek was. De vacature advocaat stagiaire stond op Advocatenjuristen.nl, dat is blijkbaar de website waar je moet zijn voor juridische vacatures. Er staat namelijk nog zo veel meer online! Mijn collega’s hebben ook al een kijkje genomen.

vacature advocaat stagiaire

Kans op een nieuwe baan

Omdat ik graag met rechten blijf werken, lijkt mij dit een mooie kans. Maar ik ben er nog niet helemaal over uit of ik het nu moet gaan doen. Het voordeel van werken als stagiaire is dat ik het vak van dichtbij kan beoefenen, en tegelijkertijd nog deels in opleiding ben. Het is wel een ultieme kans natuurlijk! Graag hoor ik van anderen wat hun ervaring hiermee is. Zelf heb ik nooit eerder gewerkt als stagiaire, dus ben ik benieuwd wat ik kan verwachten! In ieder geval kan ik je Advocatenjuristen.nl aanraden als jij ook op zoek bent naar juridische vacatures!