Slipper bedrukken met een eigen logo is een erg leuk idee

Bij Max strandartikelen kun je slippers bedrukken op een manier die helemaal aansluit aan jouw bedrijf! Mijn eerste blog gaat direct over een leuke tip die je als ondernemer leuk als relatiegeschenk kunt weggeven aan klanten. Want een goed geschenk waar mensen echt gebruik van maken brengt natuurlijk de reclame met zich mee wat jij natuurlijk wilt bereiken. Natuurlijk is het nu al wat vroeg voor slippers laten bedrukken maar over een aantal maanden is het toch echt zo ver om alles weer te gaan voorbereiden voor het voorjaar. 

 

Een goed advies moet worden gedeeld

Gelukkig kan bestellen het hele jaar door maar ik heb dit soort zaken graag op tijd op voorraad. Zeker nu ik dit leuke adres heb ontdekt. Ik kan nu al niet wachten op de reacties die zullen gaan komen. Mijn idee is om de slippers weg te geven bij een leuke actie. En waarom zou je er dan niet vroeg bij zijn toch?! De reden dat ik dit idee deel is omdat het een leuk cadeau is voor welke branche dan ook om weg te kunnen geven. En daarom mag deze goede tip niet ontbreken op deze site. Hopelijk heb ik voor mede collega’s wat zoekwerk kunnen doen en word er gebruik gemaakt van mijn advies.