Maak gebruik van een schaarwagen!

Ik ben zelf werkzaam in een magazijn waar wij geregeld zware dingen tillen om het uiteindelijk te vervoeren. Wanneer je dan thuis komt te zitten met klachten in je rug baal je als een stekker! Ik heb mijn werkgever voorgedragen om te gaan zoeken naar een oplossing zodat we geen last meer van onze rug zouden krijgen. Mijn werkgever heeft hier dan ook volmondig ja op gezegd. Zo ben ik gaan zoeken op het internet en uiteindelijk terecht gekomen op de website van Datema. Hier is het namelijk mogelijk om een schaarwagen te bestellen welke gemakkelijk te bedienen is en ideaal om te gebruiken. Ook hoeven we nu niet meer te tillen waardoor de klachten in onze rug uiteindelijk zou verdwijnen.

Ik had de eer!

datema

Aangezien ik als eerste deze schaarwagen had gezien kreeg ik ook de eer om het te bestellen. Ja het klinkt vreemd maar als je een oplossing hebt gevonden voor klachten om dit te verhelpen ben je maar al te blij. Natuurlijk moesten we nog even wachten tot het werd bezorgd. Echter stonden ze na twee dagen al bij ons op kantoor om deze wagen uit te testen en  te tonen aan ons! Ik kan niets anders zeggen als dat ik hier enorm tevreden over ben! 

Uitvaartwagen-300x225