Jij wilt toch ook een leasing auto?

leasing auto

Wil jij ook onder eerlijke en heldere voorwaarden een leasing auto? Na mijn afstudeerscriptie ben ik direct nieuw werk gaan zoeken. Ik kwam hier terecht bij een organisatie welk energie contracten verkoopt. Het is erg leuk werk en ik verkoop de laatste tijd steeds meer contracten. Voorheen moest ik naar de verschillende plaatsen met de bus en de trein. Omdat het zo goed ging stelden mijn bazen voor om mij een jaar contract te geven en hierbij ook een lease auto. Echter moest ik deze wel zelf regelen maar het bedrijf zal deze betalen. Trots als ik was ging ik in de buurt naar een goede dealer zoeken om de auto te regelen. Zelf kwam ik helaas niet verder en ging daarom op het internet zoeken. Tijdens deze zoektocht kwam ik uit bij Riemers ma leasing.

leasing auto

Goede voorwaarden

De leasing auto die ik bij dit bedrijf had geregeld was perfect! Het sloot echt aan op mijn wensen van een auto. De juiste kleur, model en merk! Omdat ik weet dat het bedrijf niet teveel hiervoor wilt neerleggen moesten de juiste voorwaarden besproken worden. Gelukkig was het bedrijf helder en direct over de prijsstelling. De prijzen vielen gelukkig erg mee. Het bedrijf ging daarom ook meteen akkoord met het contract van de auto. Ik rijd hier nu al een tijdje mee en het bevalt me nog steeds! De verkoop gaat mij ook steeds beter af en ik blijf mijn doelen maar behalen! Mocht je ook een soortgelijke wagen willen dan kan je aanraden om op de website van deze organisatie te kijken!