Inkt kopen. Het is weer zover…

Inkt kopen voor de printer is altijd een gedoe. Je hebt het meestal vrij snel nodig, want je komt er altijd achter dat afdrukken niet meer lukt als je net een belangrijke afdruk moet maken. En welke inkt had je ook alweer nodig? Is alleen zwart op of is kleur ook al aan vervanging toe?
En dan het model van de cartridge, waar stond dat ook al weer? Op zulke momenten is het fijn als in ieder geval het bestellen van de nieuwe inkt makkelijker gaat. Gelukkig zijn daar handige webshops voor.

Inkt kopen via een webshop

Ga je weer inkt kopen?  Kijk dan eerst welk merk printer je hebt. Je kan niet zomaar de goedkoopste inktvulling of cartridge kopen, want dan bestaat de kans dat die niet in de printer past. Maar zodra je dat weet, is het makkelijk om je voorraad inkt weer aan te vullen. In de meeste webshops, waaronder printerinktshop.nl, zijn er handige menuutjes beschikbaar die in een paar klikken vertellen naar welke inkt of cartridge jij op zoek bent.

Inkt kopen op elk moment

Een ander voordeel van een webshop is de snelle levertijd. Als je ook altijd de pech hebt dat je pas ’s avonds merkt dat je inkt voor de volgende dag nodig hebt, dan kun je bij de meeste webshops tot ’s avonds laat inkt kopen. Je bestelling wordt dan de volgende dag nog geleverd. Zo kun je de volgende dag alsnog complete verslagen naar je eigen kleine drukkerij brengen.