Ik kies voor Two Step Web en Marketing

Two Step Web en Marketing

Tegenwoordig is het heel erg belangrijk om goed vindbaar te zijn op het internet. Omdat ik daar zelf niet zoveel verstand van heb, heb ik ervoor gekozen om Two Step Web en Marketing in schakelen. Zij zijn een bedrijf die onder andere ervoor kan zorgen dat jij hoger in de zoekmachines komt te staan. Daarnaast bouwen zij ook eenvoudige en geavanceerde webshops en websites. Op het internet heb ik verschillende positieve berichten over hen gelezen, dus daarom besloot ik om contact met hen op te nemen. In een mail vroeg ik of het mogelijk was om een afspraak in te plannen. Al snel kreeg ik een mail terug met daarin de boodschap dat ik deze week nog langs kon komen. Het bedrijf is gevestigd in Kaatsheuvel, dus dat was voor mij maar een paar minuten rijden.

Two Step Web en Marketing

Imago verbeteren

Toen ik aankwam bij Two Step Web en Marketing werd ik vriendelijk ontvangen. Tijdens de meeting besprak ik met een aardige medewerker alle opties. Hij vertelde mij dat zij mij konden helpen met het verbeteren van mijn online imago en mijn positie in de zoekmachines Dat leek mij heel erg interessant aangezien ik daar zelf nooit echt over na heb gedacht. Door dit bedrijf ben ik er bewuster van geworden hoe belangrijk het is om een goede en duidelijke website te hebben. Dat kan voor klanten echt een doorslaggevende reden zijn om wel of niet contact met mij op te nemen. Ik ben erg blij dat zij mij hier mee gaan helpen.

Two Step Web en Marketing